Hur kan jag hjälpa dig?

Peak of Mind erbjuder:
— Idrottspsykologisk rådgivning till grupper, individer och organisationer
— Föreläsningar/workshops till föreningar, förbund, föräldrar, företag, kommuner och skolor.
— Mindfulness-pass till grupper och individer.
Allt arbete baseras på forskning.

Idrottspsykologisk rådgivning till grupper, individer och organisationer
För utveckling, prestation och välmående. Anpassar efter situation och klient. Förslag på områden att arbeta med:
— Prestation under press
— Motivation
— Nervositet
— Psykologisk flexibilitet
— Gruppdynamik
— Utvecklingsmiljö
Rådgivningen innefattar utbildning, stöttning, diskussion samt övningar. Dessa sker i ett samtalsrum, konferenslokal, ute på idrottsarenan eller över skype/zoom, beroende på situation och klient.
Första rådgivningssamtalet är alltid kostnadsfritt.

Som idrottspsykologisk rådgivare har jag jobbat med ett antal olika sporter: Fotboll, hockey, brottning, fäktning, golf, bordtennis, löpning, skytte, innebandy och judo.

Föreläsningar / workshops
För utveckling, prestation och välmående. Föreläsningar/workshops inom (idrotts)psykologi till föreningar, förbund, föräldrar, företag, kommuner samt skolor. Exempel på relevanta områden:
— Motivationsklimat/motivation
— Gruppdynamik/grupprocesser
— Koncentration
— Psykologisk flexibilitet
— Hur man är en bra idrottsförälder.
Är ni extra intresserade av något ämne inom området går det utmärkt att föreslå.

”Det handlar om att skapa bäst förutsättningar för beteendet och uppträdandet på fotbollsplanen. Självförtroende, mod och sammanhållning är sådant som, i samverkan med teknik, fysik och spelförståelse, ligger till grund för spelarens prestationer”.

Daniel Ekvall om sin roll som idrottspsykologisk rådgivare för herrlandslaget i fotboll (länk)

”Emil Andersson är en ny intressant föreläsare som uppskattades mycket av spelare, föräldrar och tränare.”

Kaj Karlsson, Laholms BTK Serve

Mindfulness
Jag kommer ut till ert företag/dig och kör ett mindfulness-pass. Som med allt annat kräver mindfulness träning, ju mer du tränar desto bättre blir du och ju mer fördelar får du. 
Halva priset på första mindfulness-tillfället.

2016 var 189 000 svenska anställda sjukskrivna, ca hälften av dessa var stressrelaterade sjukskrivningar.
Genom mindfulness hjälper jag företag hantera och förebygga stress. Detta kan, med stöd från forskning, bidra till ökad produktivitet, bättre koncentration och färre sjukskrivningar. Mindfulness handlar om medveten närvaro d.v.s. att inte älta det som hänt och inte heller oroa sig över det som kommer hända. Mindfulness tränar dig i att vara närvarande, vilket gör att du kommer kunna vara mer mindful även när du inte är på ett mindfulness-pass.
Istället för att bara köra på i dina vanliga gamla hjulspår, kan det här göra att du får den pausen på 30/50 min under arbetstid du behöver för att kunna prestera bättre. En lika välbehövlig paus som helgen är efter en tung arbetsvecka.

”Passen med Emil har varit otroligt givande. Vi har haft övningarna på min arbetsplats och bara det har gjort att arbetsplatsen nu är förknippad med harmoni. Emil är kunnig och duktig på det han gör.”

Elin Petersson 

Kontakta mig gärna för att diskutera längd, innehåll och pris. Har du övriga frågor, funderingar eller är intresserad av ett samarbete så är du varmt välkommen att skriva eller ringa till:

Några av Peak of Minds samarbetspartner är:

RF-SISU Halland:
RF-SISU Halland är en av Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas 19 regionala organisationer. Vårt uppdrag är att stödja, leda, företräda, utveckla, bilda och utbilda idrottsföreningar och förbund i länet.

https://www.rfsisu.se/Halland

Pingispågarna
Pingispågarna är två skånska bordtennistränare som verkligen brinner för deras underbara sport. Syftet med Pingispågarna är att kunna hjälpa bordtennistränare och spelare över hela landet med sin träning, utveckling och sitt arbete. 

http://www.pingispagarna.se/


——

Peak of Mind innehar FA-skatt.

Dataskyddspolicy