Jag erbjuder:
– Mindfulness-pass till grupper och individer.
– Individuell idrottspsykologisk rådgivning
– Föreläsningar/workshops till föreningar, förbund, föräldrar, företag, kommuner och    skolor.

Mindfulness
2016 var 189 000 svenska anställda sjukskrivna, ca hälften av dessa var stressrelaterade sjukskrivningar.

Genom mindfulness hjälper jag företag hantera och förebygga stress. Detta kan, med stöd från forskning, bidra till ökad produktivitet, bättre koncentration och färre sjukskrivningar. Mindfulness handlar om medveten närvaro d.v.s. att inte älta det som hänt och inte heller oroa sig över det som kommer hända. Mindfulness tränar dig i att vara närvarande, vilket gör att du kommer kunna vara mer mindful även när du inte är på ett mindfulness-pass.

Istället för att bara köra på i dina vanliga gamla hjulspår, kan det här göra att du får den pausen på 30 min under arbetstid du behöver för att kunna prestera bättre. En lika välbehövlig paus som helgen är efter en tung arbetsvecka.

Vid ett samarbete kommer jag regelbundet ut till ert företag och kör mindfulness-pass. Som med allt annat kräver mindfulness träning, ju mer du tränar desto bättre blir du och ju mer fördelar får du. Inom en begränsad tid erbjuder jag just nu halva priset på första passet. Vad kostar det att inte ge detta en chans?

”Passen med Emil har varit otroligt givande. Vi har haft övningarna på min arbetsplats och bara det har gjort att arbetsplatsen nu är förknippad med harmoni. Emil är kunnig och duktig på det han gör.” — Elin Petersson 

Individuell idrottspsykologisk rådgivning
För Individer som exempelvis vill prestera bättre när det gäller, fokusera på rätt sak under idrottsaktiviteten eller vill ha hjälp med motivationen. Detta gäller både elitidrottare och amatörer, gamla som unga. Rådgivningsmötena kommer anpassas efter din unika situation och innehålla utbildning, diskussioner samt övningar.

Föreläsningar / workshops
Ofta inom idrott pratas det om fyra faktorer för att prestera optimalt: Teknik, fysik, taktik/spelförståelse och mentalt. Tekniken och fysiken tränas det generellt sett otroligt mycket på och taktiken/spelförståelsen har idrottaren i regel bra koll på. Däremot åsidosätts idrottspsykologin generellt sett väldigt ofta, trots att den helt klart är en del av idrottandet.

**Med idrottspsykologi menar jag tankar, känslor och beteenden i ett idrottssammanhang.**
Hur bra hade du kunnat bli om du tränade upp ditt psykologiska spel? Som exempel: Det kvittar hur mycket du övar straffar på träningen om du sen inte våga ta en straff i matchsituation…

Jag erbjuder Föreläsningar/workshops inom (idrotts)psykologi till föreningar, förbund, föräldrar, företag, kommuner samt skolor. Exempel på relevanta områden att prata om/jobba med kan vara: Motivationsklimat, gruppdynamik/grupprocesser, koncentration, motivation, mindfulness eller hur man är en bra idrottsförälder. Är ni extra intresserade av något ämne inom området går det utmärkt att föreslå.

”Det handlar om att skapa bäst förutsättningar för beteendet och uppträdandet på fotbollsplanen. Självförtroende, mod och sammanhållning är sådant som, i samverkan med teknik, fysik och spelförståelse, ligger till grund för spelarens prestationer”.
— Daniel Ekvall om sin roll som idrottspsykologisk rådgivare för herrlandslaget i fotboll (länk)

”Emil Andersson är en ny intressant föreläsare som uppskattades mycket av spelare, föräldrar och tränare.” — Kaj Karlsson, Laholms BTK Serve

——————————————————–

Innehar FA-skatt.

Dataskyddspolicy

Har du frågor, funderingar eller är intresserad av ett samarbete så skriv gärna till mig genom att fylla i rutorna nedanför alternativt maila (”på vanligt vis”) till peakofmind@gmail.com