Bakgrund
Jag som driver Peak of Mind heter Emil Andersson. Jag har alltid varit en idrottskille, har spelat fotboll nästan hela livet och gör fortfarande. Jag är intresserad av idrott, hälsa, psykologi och personlig utveckling. Jag kommer från Mariestad men för tre och ett halvt år sedan flyttade jag för att studera på högskola. Destinationen blev Halmstad och här är jag fortfarande bosatt.

Utbildning
Under gymnasiet gick jag det naturvetenskapliga programmet med fotbollsspecialisering, direkt efter studenten 2014 valde jag att fortsätta studera denna gången på Högskolan i Halmstad. Sommaren 2017 tog jag examen från det 3åriga programmet idrottsvetenskap, idrott och motionspsykologi. Därefter fortsatte jag läsa i Halmstad, denna gången heter magisterkursen ”Att arbeta som idrottspsykologisk rådgivare”. Kursen pågår under ett år och är på halvfart, där jag praktiskt får öva i att vara rådgivare samtidigt som jag får handledning.

Studentambassadör
Jag är också studentambassadör för SIPF -Svensk Idrottspsykologisk Förening. Min roll där är att jag ska vara en länk mellan styrelsen och studenterna vid Högskolan i Halmstad (samt även andra idrottare, tränare, föräldrar som är idrottspsykologi intresserade). Jag tillsammans med några andra studenter kommer ordna evenemang samt engagera oss i föreningen på olika sätt. För att läsa mer om SIPF se www.svenskidrottspsykologi.se